CMC’nin organize ettiği Ukrayna’nın Kiev kentinde gerçekleşecek olan 9. Dünya kuaförler festivalinde Erzurumlu kuaförler jüri üyeliği yapacak.
Kiev’de yapılacak olan festivalde en iyi saç ustasını seçecek olan jüride Kırıktarak Kuaför Ahmet Kemal Özerbaş, Harun Cici, Nusret Hanoğlu ve Orhan Boluk yer alacak. 16 Türk kuaförün katılacağı festivalde 12 Türk yarışmacı olarak sahneye çıkacak. 17 Nisan’da başlayacak olan festival 20 Nisan tarihindeki Gala gecesi ile son bulacak.
Gala gecesinde Erzurumlu kuaförler ayrıca Osmanlı, Bindallı ve Türk gece kıyafetlerinin tanıtılacağı bir şov sunacak. Geçtiğimiz yıl aynı festivale yarışmacı olarak katılan Erzurumlu kuaförler galada “çocuk geline hayır” adlı tiyatro tadında bir gösteri sunmuş ve Dünya’ya mesaj vermişlerdi.

BAŞKAN YILMAZ YENİ YÖNETİMİ TANITTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ YÖNETİMİ TANITTI
SEKMEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ ERZURUM’DA EĞİTİLECEK
ERZURUM’DA ÇEVRE İHMALLERİNE CEZA
İhmal mi, operasyon mu?
ÖZGÜRLÜK MÜ, BAŞIBOŞLUK MU?
ERZURUM’A 172 MİLYAR LİRA YATIRIM
