Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadın ve kızına otomobil çarptı.
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 11.00 sıralarında Yakutiye ilçesi Hastaneler Caddesi üzerinde meydana geldi. 25 LD 183 plakalı otomobil, otobüs durağından yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan iki kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kısa süre sonra olay yerine ambulans gelirken, durumu ağır olan genç kadın hastaneye kaldırıldı. Ayağı kırıldığı tahmin edilen yaşlı kadın ise bir süre ikinci ambulansın olay yerine gelmesini bekledi. Bu sürede bazı vatandaşlar kadının şuurunun kapanmaması için gözlerini kontrol edip çıkan ayakkabısını giydirmeye çalıştılar. Yaklaşık 5 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonrası otomobil sürücüsü polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Otomobil sürücüsü, “Fark etmedim. Yavaş seyrediyordum. Bir anda onlar yolun karşısına geçmeye çalışmışlar. Çarptım” diye konuştu.

ERZURUMLU GENÇ DOKTOR KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
ERZURUMLU GENÇ DOKTOR KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
Kaş yapayım derken göz çıkardılar!
YAVUZ GÜNEY ÜÇÜNCÜ KEZ MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ
ERZURUM’DA ŞÜPHELİ ÖLÜM!
ERZURUM-İSTANBUL KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
DAİB’den on numara beş yıldızlık hareket
Altın Çocuk’u ilk Erzurumlu o yönetmen keşfetmişti!
