Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

TORTUM GÖLÜ’NDE İNTİHAR ETMİŞTİ

TORTUM GÖLÜ’NDE İNTİHAR ETMİŞTİ
24 Mart 2022 - 16:46

Erzurum/zirve2000 Erzurum’da arkasında intihar notu bırakarak ortadan kaybolan ve 6 gün boyunca kendisinden haber alınamayan, dün Tortum Gölü’nde cansız bedenine ulaşılan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Furkan Polat toprağa verildi.
Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa Mahallesi’nde yaşayan Furkan Polat (22), 18 Mart Cuma günü arkadaşına intihar edeceğine yönelik mesaj atmış ve aracı son olarak Uzundere ilçesine giriş yaptığı tespit edilmişti. AFAD ve Jandarma Su Altı Timleri, Tortum Gölü’nde arama çalışması başlatmış ve dün öğle saatlerinde Furkan Polat’ın cansız bedeni dalgıçlar tarafından gölde bulunmuştu.

Bugün Furkan Polat için Narmanlı Camii’nde öğle namazına mükeatip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Erzurum Valisi Okay Memiş ve sevenleri katıldı. Furkan Polat cenaze namazının ardından Abdurrahman Gazi mezarlığında toprağa verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.

jojobetJojobet GirişJojobet Girişcasibom girişmarsbahis girişCasibom GirişJojobet GirişHoliganbet GirişHoliganbet Giriş