Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

TARIKDAROĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

TARIKDAROĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
05 Mayıs 2026 - 17:58

Erzurum/zirve2000 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, oğlu Melih Yaşar Tarıkdaroğlu’nu sünnet ettirecek. Erzurum’da düzenlenecek sünnet merasiminde erkekliğe ilk adımı atacak olan Melih Yaşar, bu anlamlı günün davetiyesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bizzat sundu.  

Erzurum’da 10 Mayıs 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek bu özel günlerinde  Tarıkdaroğlu ailesi, dostlarını yanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Erkekliğe ilk adımını atacak olan Melih Yaşar Tarıkdaroğlu, bu anlamlı güne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da davet etti. Melih Yaşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sünnet düğünü davetiyesini bizzat takdim etti.

Söz konusu anları sosyal medya hesabından paylaşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu kıymetli anı adına eşim Betül Hanım ve çocuklarımızla şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim başımızdan eksik etmesin” ifadelerine yer verdi.

Geniş katılımlı olması beklenen merasime, siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Esra Arpa

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.

Jojobet Girişgrandpashabet yeni girişmarsbahisCasibomholiganbetjojobetJojobet GirişHoliganbetkavbetgalabet girişJojobetJojobetJojobet GirişJojobet Giriş