Erzurum/zirve2000 Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren, Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetici ve futbolcuları düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.
Yemeğe katılan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, futbolculara, sahada takım ruhuyla oynamanın başarıyı getireceğine inandığını söyledi.
Bir futbolcu için, Erzurum gibi büyük bir şehrin takımında, bütün bir şehri arkasına alarak oynamanın şans olduğunu söyleyen Vali Altıparmak, “Yarın belki de hiçbir takıma nasip olmayan, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen taraftarımız, size yine aynı desteği verecektir. Bilginiz, yeteneğiniz ve aklınızı kullanarak birbirinizin yeteneğine yetenek katarak takım ruhuyla oynarsanız, ben inanıyorum ki başarıyı yakalamanız da hiçbir şey engel olamaz” dedi.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak K.Maraş maçı öncesi Erzurumspor taraftarına da çağrıda bulundu.
Son haftalarda Erzurumspor’un, elde ettiği başarılı sonuçlarla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini, her geçen gün takımın üzerindeki baskının arttığını, bundan dolayı taraftarın yapıcı olmasının önemli olduğunu vurgulayan Vali Altıparmak, “Önümüzde oynayacağımız zorlu maçları da düşünerek takımın asıl sahibi olan taraftarlarımızdan, coşkulu ve kulübe zarar vermeyecek şekilde, centilmenlik ölçüleri içinde, takımlarına destek vermelerini bekliyoruz” dedi.


Erzurum Barosu’na kayıtlı Avukat sayısı 1080’e ulaştı
Erzurum Barosu’na kayıtlı Avukat sayısı 1080’e ulaştı
Iska geçtik, yenisine bakacağız!
Sahurda Dinç hocayı andı
Tüyolar yine ondan
Erzurum barları tarihine not düştü
ERZURUM’DA ULAŞIMA ZAM
PROF.DR. ATMACA HASTA KABULÜNE BAŞLADI
