Erzurum/zirve2000 Ve Erzurumspor FK’da imza için Erzurum’a gelen teknik direktör Serkan Özbalta, imzaları beklemeden iç ve dış transfer çalışmalarına yoğunlaştı. Henüz sözleşmesi biten ve gidecek oyuncuları belirlemeyen Özbalta, yoğunluktan dolayı sabah saatlerinde oynanan milli maçı da seyredemedi.
İmza henüz yok ama Serkan Özbalta imzayı atmış gibi kolları sıvadı.
Beraberinde yardımcıları ile birlikte dün akşam Ankara’dan uçakla Erzurum’a gelen teknik direktör Serkan Özbalta, kulüp tesislerine geçti. Tesislerde ki odasında kurmayları ile birlikte iç ve dış transfer çalışmalarına başlayan Serkan Özbalta, bazı oyuncular ile telefonda görüşmeler yaptı, bazıları ile alınması istenen oyuncular hakkında bilgiler aldı.
Sabaha kadar süren görüşmeler neticesinde yorgun düşen Özbalta, sonrasında uyudu ve sabah saat 07.00’de oynanan Avusturya-Türkiye milli maçını bile seyredemedi. Yardımcı antrenörlerinden ve scaut ekibinden Serkan Zaimoğlu, kendi özel aracıyla geldiği tesislerde Özbalta ve ekibini şehire kahvaltıya götürdü. Kahvaltı sonrası geldiği tesislerin önünde PUSULA’ya özel açıklamalar yapan 47 yaşında ki teknik adam Özbalta, henüz imzalar atılmamasına rağmen transfere yoğunlaştığını ve gününün büyük bir bölümünü transfer çalışmaları ile geçirdiğini açıkladı. Yoğunluktan dolayı milli maçı bile seyredemediğinden yakınan Özbalta, ‘’Sözleşmesi biten oyunculardan hangileriyle yola devam edeceksiniz, hangilerine kulüp ara diyeceksiniz?’’ sorusuna, ‘’Henüz bu konuda kesinleşmiş bir kararımız yok. Biraz daha bekliyoruz ve sonrasında bir karara varacağız’’ cevabını vermesi dikkat çekti.
Bu arada, başkan Ahmet Dal, telefonda ‘hoş geldiniz’ dediği Serkan Özbalta ile görüşme yaptı ve görüşme takvimi ile ilgili detayları konuştu.
Vedat Refayeli

AVRUPA’NIN EN GÖZDE TESİSİ
AVRUPA’NIN EN GÖZDE TESİSİ
Tarih Mühendisi’nin harika armağanı
Kongre binasının emanetine Rektör Hacımüftüoğlu sahip çıktı
ACUN’DAN ERZURUMSPOR’A DESTEK SÖZÜ
EHRAM FORMALAR YOK SATTI
SANAYİ OLMADI ORMAN KURULUYOR
ERZURUM ANAHTAR PARTİ’DEN GÜÇLÜ KONGRE
