2 dönem MHP’den belediye başkanı seçilen Ahmet Yücel İşleyen, geçtiğimiz Ocak ayında AK Parti’ye geçmişti. İktidar partisinin nimetlerinden yararlanmaya başlayan Narman’da değişim rüzgarları da esmeye başladı. Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen, partisini değiştirdikten sonra ilçesinin yatırımlardan daha fazla nasiplendiğini söyledi.
Narman ilçe merkezinde bulunan mahallelerde kilit parke yapım çalışmaları devam ediyor. İlçenin en büyük sorunlarından biri olan mahalle aralarındaki sokakların çamur sorunu artık yok oluyor.
Parke kilit taşları yapımında bilgi veren Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, “Görev süremiz süresince her yıl mevsimlerin müsaade ettiği müddetçe kilit parke taşı yapımına devam ediyoruz. Bu senede 1983 depreminde ilçe merkezimizde yapılan ve deprem evleri olarak ta bilinen 101 evler mahallesinde ki mahalle ve sokak aralarına kilit parke taşı yapım işleri devam ediyor” dedi.
29 YIL SONRA PARKEYLE BULUŞTU
Başkan İşleyen, 29 yıl sonra 101 evler mahallesinin kilit parkeye kavuştuğunu belirterek parke çalışmalarının bitmek üzere olduğunu böylelikle ilçe merkezinin yüzde 80’lik kısmının tamamlandığını parke yapımının tamamlanıncaya kadar devam edeceğini belirtti.
OTUZ BEŞ BİN METRE KARE PARKE YAPILDI
Başkan İşleyen ayrıca “Bu yıl içerisinde ilçe merkezinde toplam otuz beş bin metre kare kilit parke taşı yaptık. İmkanlarımızın el verdiği müddetçe bu çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.


O mühimmata bir de bu açıdan bakalım!
O mühimmata bir de bu açıdan bakalım!
ALTINOK: HAYALİM KALKINMIŞ BİR ERZURUM
ORAL’DAN SMA TİP 1 HASTASI TEOMAN’A DESTEK
İŞLEYEN’DEN 182 ÇALIŞANLARINA DESTEK
Her Gün İnsan Kalabilmek
Başkan Dal:1000 genç Erzurumspor altyapısında yetişiyor
Hayırlı enişte
