Erzurum/zirve2000 Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmede, Erzurum’un kuzey kesimleri için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunuldu.
18 Mayıs tarihinde sabah saatlerinden gece saatlerine kadar etkili olması beklenen yağışların özellikle İspir ve Uzundere ilçeleri ile çevrelerinde aralıklarla kuvvetli şekilde görüleceği belirtildi.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü , yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekerek vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.
Erzurum Valiliği tarafından yapılan paylaşımda da vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve hazırlıklı olması gerektiği vurgulandı.
Özlem İpek

Erzurum’dan Altın Koza’ya!
Erzurum’dan Altın Koza’ya!
UZAKDOĞU DEĞİL ERZURUM
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDEN GURUR VEREN BAŞARI
ATATÜRK EDEBİYAT’TA KIZLAR FARK ATTI
ERZURUMLU GENÇ DOKTOR KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
ERZURUM’DA ŞÜPHELİ ÖLÜM!
ERZURUM-İSTANBUL KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
