Erzurum/zirve2000 Erzurum’da kuyumcu dükkanına müşteri gibi giren soyguncu kuyumcu Oğuzhan Özünal’ı (39), tabancayla vurdu. Hastanede ziyaret ettiğimiz Özünal ; “İyi ki kaçtı. Kaçamasaydı muhtemelen bana 3- 4 el daha ateş ederdi.” Dedi.
Olay, 4 Aralık’ta Yakutiye ilçesi Kuyumcular Çarşısı’nda meydana geldi. Oğuzhan Özünal’a ait dükkana giren ve kimliği henüz belirlenemeyen 40 yaşlarında bir şahıs, 100 gram altın ve 5 adet de cumhuriyet altını almak istediğini, ödemeyi nakit değil banka üzerinden yapabileceğini söyledi. Kuyumcunun onay vermesi üzerine istediği altınları ayırtan kişi, dışarı çıktı. Daha sonra saat 17.00 sıralarında elinde tabanca ile dükkana giren kişi, kuyumcu Oğuzhan Özünal’a ateş etmek istedi. İlk atışta tabancası escort mecidiyekoy tutukluluk yapan kişi, üzerine yürüyen Özünal’ı bacağından vurarak yaraladı. Şüpheli, havaya birkaç el ateş ederek bölgeden uzaklaştı. Olayın görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Yaralanan kuyumcu Oğuzhan Özünal Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü kaçan şüphelinin yakalanması için kapsamlı bir çalışma başlattı.
Kaynak: karbeyazmedya.com

ÖNCE TEDBİR, SONRA TAKDİR
ÖNCE TEDBİR, SONRA TAKDİR
ÇAKIR AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ
Günümüz gençliği ve spor
ERZURUM’DA YARGILANACAK
Eğitimin Unuttuğumuz Kalkanı: Şiddetle Mücadelede Aile, Okul ve Toplum
SEKMEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ ERZURUM’DA EĞİTİLECEK
