Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Kentin tarihi, kültürel dokusunu halılara işlemeye başladılar

Kentin tarihi, kültürel dokusunu halılara işlemeye başladılar
07 Mayıs 2013 - 11:28

Erzurum’da halıcılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan İstanbul Halı, kentin tarihi, kültürel dokusu ile kış sporlarını halılara işlemeye başladı. Erzurum’da bir ilk olan fotoğraf halılar büyük ilgi gördü.

Erzurum’un önemli markalarından biri olan İstanbul Halı, Erzurum’u ilmeklerle halıya işlemeye başladı. Açık hava müzesi olan Erzurum’daki tarihi eserleri adeta evlere taşıyan İstanbul Halı, kış sporlarını da bu koleksiyona dahil etti.

Fotoğraf baskı tekniği kullanılarak yapılan halıya baskı çalışmalarının büyük ilgi gördüğünü söyleyen İstanbul Halı sahibi Özkan Derin, kentin simgesi haline gelen değerleri halılara işlediklerini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNLÜK HABER AKIŞI
1001 HATİM DUASI YAPILDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Mest ettiler..
GÜNLÜK HABER AKIŞI
En ‘Sevimli’ haber!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ZAM TEPKİSİ…
GÜNLÜK HABER AKIŞI
HZ. ALİ CAMİ AÇILDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ONURLU DADAŞ

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.