Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Kaya sert çıktı

Kaya sert çıktı
19 Eylül 2019 - 13:19

Erzurum/zirve2000 Eski MHP Erzurum İl Başkanı ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Zekai Kaya İYİ Parti’ye yapılan “İP” benzetmesine sert tepki gösterdi. Kaya,” Bizim tuttuğumuz ip, Allah’ın, vatanın, bayrağın ipidir”dedi.
.
Erzurum’da uzun süre Ülkü Ocakları Başkanlığı ve 2 dönem MHP İl Başkanlığı yapan ve daha sonra İYİ Parti’ye geçen Zekai Kaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama büyük destek gördü. İYİ Parti’ye “İP” benzetmesi yapanlara sert tepki gösteren Kaya, “İYİ Parti ye ip diyen ipsizler. Bizim tuttuğumuz ip, Allah’ın vatanın bayrağın ipidir. İpini koparanlar anlayamaz….”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.

jojobetJojobet GirişJojobet Girişcasibom girişmarsbahis girişCasibom GirişJojobet GirişHoliganbet GirişHoliganbet Giriş