Erzurum/zirve2000 Erzurum’un İspir ilçesi vatandaşlar soğuk kış günlerinde doğalgaz mağduru oldu.
İspir’de doğalgaz kullanımına geçilmesine rağmen firmanın gerekli altyapıyı oluşturmaması vatandaşları soğuk kış günlerinde dondurdu.
Yaz mevsiminde doğalgaza geçilen ilçede Palen Dogalgaz tarafından yeterli gazın sağlanamaması vatandaşları soğuk kış günlerinde zor durumda bıraktı.
Akşam saatlerinden itibaren abonelere gaz verilmemesi bir çok vatandaşın soğuk yüzünden hastalanmasına neden oldu. Vatandaşlar elektrik ısıtıcılarıyla ısınmaya çalıştıklarını ifade ederken, “Elektrik hem pahalı hem de arzu edilen seviyede ısıtmıyor. Yoğun kış günlerinde doğalgaz şirketinin bu tutumu anlaşılır değil. İnsanlar evlerinde battaniye ile ısınmaya çalışıyorlar. Şirketin yöneticilerinden bu konuda tedbir almalarını istiyoruz” diye konuştular.

YAKUTİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
YAKUTİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
ERZURUM HEYETİNDEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN HAYVANCILIK ATILIMI
PROF.DR.SEVİMLİ’NİN KIZI İLK KİTABINI YAYIMLADI
Erzurum’da hayır sahibi mi yokmuş!
ÜRETEN ELLER BİLİMLE BULUŞTU
ERZURUM MHP’DE KONGRE HEYECANI
