Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Azerice yayımlanan Kimlik isimli dergi de Erzurumlu Araştırmacı-Yazar Zekiye Çomaklı’nın “Erzurum da Zaman” isimli yazısına yer verildi.
Çomaklı, “Dilde, fikirde, İşte ‘Türklük’ sloganı ile Azeri Türkçesinde basılan Kimlik Dergisinin 8. sayısının 18. sayfasında özellikle Erzurum tasvir eden ‘Erzurum’da Zaman’ isimli yazıma Azerice yer verilmesi şahsımı ziyadesi ile memnun etmiştir. Her hali ile bir Erzurum tanıtımına katkıdır. Şiirlerim de Özbekistan’ın önemli şairlerinden Hasiyet Rustamova’nın çevirisiyle Özbek Türkçesine çevriliyor. Gurur duyuyorum” dedi.
Derginin sahibi Sirus Azadi ise “ Kimlik Dergisinin yeni sayısı artık yayındadır. Sabahtan itibaren Bakü’de yaşayan soydaşlar gazete satış noktalarından dergiyi temin edebilirler.” diye konuştu.


Erzurum Barosu’na kayıtlı Avukat sayısı 1080’e ulaştı
Erzurum Barosu’na kayıtlı Avukat sayısı 1080’e ulaştı
Iska geçtik, yenisine bakacağız!
Sahurda Dinç hocayı andı
Tüyolar yine ondan
Erzurum barları tarihine not düştü
ERZURUM’DA ULAŞIMA ZAM
PROF.DR. ATMACA HASTA KABULÜNE BAŞLADI
