Erzurum/zirve2000 Erzurum’da aralarında husumet bulunan kişiler arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce önce silah çekildi, ardından soplarla kavga edildi. Olayda bir kişi yaralanırken 3 kişi gözaltına alındı.
Olay, Yakutiye ilçesi Tortum Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.G. husumetlisi olduğu akrabaları M.E.G. ve E.G. ile trafikte karşılaştı. Aralarında sözlü tartışmanın başlaması üzerine iddiaya göre, Y.G. araç içerisinden silahını göstererek karşı tarafa escort bakırköy tehditler savurdu. Ardından aracıyla yoluna devam eden Y.G.’nin önü M.E.G. ve E.G. tarafından araçla kesildi. Araçtan inen şahıslar birbirlerine sopalarla saldırdı. Kavga da araçların camları kırılırken Y.G. başından yaralandı.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Başından yaralanan Y.G. olay yerinde ambulansta tedavisinin yapılmasının ardından M.E.G. ve E.G. ile birlikte polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖNCE TEDBİR, SONRA TAKDİR
ÖNCE TEDBİR, SONRA TAKDİR
ÇAKIR AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ
Günümüz gençliği ve spor
ERZURUM’DA YARGILANACAK
Eğitimin Unuttuğumuz Kalkanı: Şiddetle Mücadelede Aile, Okul ve Toplum
SEKMEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ ERZURUM’DA EĞİTİLECEK
