Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Erzurum’da kampa girdiler

Erzurum’da kampa girdiler
28 Ocak 2014 - 10:58

Erzurum’a 2011 Üniversiade kapmasında yapılan spor tesisleri yabancıların ilgi odağı oluyor. Ukrayna Biathlon Milli Takımı, Kandilli Kayak Tesisleri’nde kampa başladı.

Nurullah PALA / ERZURUM

Erzurum’daki buz ve kış sporları merkezleri yabancıların büyük ilgisini çekiyor. Rusya’nın Sochi Kenti’nde yapılacak olan 2014 Kış Olimpiyatları öncesinde Ukrayna Biathlon Milli takımı, Erzurum’da kampa girdi. Önceki akşam uçakla Erzurum’a gelen ve burada GHİSM görevlileri tarafından karşılanan Ukrayna Biathlon Milli takımı, daha sonra Kandilli’ye geçerek, burada kampa girdi. 26 Ocak 02 Şubat tarihleri arasında Kandilli Kayak Merkezi’nde kamp yapacak olan Ukraynalılar, burada Sochi 2014 Kış Olimpiyatları’na hazırlanacak.

Milli Olimpiyat Komitesi ve Erzurum GHSİM devreye girdi

Ukrayna Biathlon Milli Takımı’nın Erzurum Kandilli’de kamp yapma isteği Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından olumlu karşılandı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan Ukraynalıların Erzurum Kandilli’de kamp yapma isteğini Erzurum GHSİM iletti. GHSİM’nin de olaya sıcak bakması ile önceki akşam Ukrayna Biathlon Milli takımı, Erzurum’a gelerek kampa başladı. Muhammet Taşkesenligil ile Mehmet Kahraman tarafından hava limanında karşılanan Ukraynalı kayakçılar büyük bir sevinç yaşarken, mutlu bir şekilde Kandilli Kayak Merkezi’nin yolunu tuttu.

Arısoy: Tesislerimizin tercih edilmesi bizi mutlu ediyor

Yaz sezonunda Rus ve Ukraynalı atletler ile kayakçılar Erzurum’da yaz gelişim kampı yapmıştı. Şimdi de Ukrayna Biathlon Milli  Takımı’nın Erzurum’da kamp yapması ve Sochi Kış Olimpiyatları’na Erzurum’da hazırlanması büyük bir gurur yaşattı. Oleksandr Bilanenko nezaretinde kampa başlayan kadroda 20’ye yakın kayakçı yer aldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, yabancı sporcu kafileleri tarafından Erzurum’un tercih edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Arısoy, “Hükümetimiz ve Devletimizin Erzurum’a yaptığı spor tesislerinin kamp için yabancı sporcular tarafından tercih edilmesi bizleri mutlu ediyor. Birçok yerde kar yokken, Erzurum’un kayak tesislerinin sorunsuz bir şekilde hizmet vermesi Erzurum için büyük bir kazançtır. Erzurum’da kamp yapan Ukraynalı sporculara şimdiden Sochi 2014 Kış Olimpiyatları öncesinde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.

Jojobet Girişmatbetgrandpashabetgrandpashabetbetwoon girişGrandpashabet GirişJOJOBET GİRİŞLERİCasibomCasibom TürkiyeBetcio