Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

ERZURUM’DA EYLEM!

ERZURUM’DA EYLEM!
06 Haziran 2024 - 16:54

Erzurum/zirve2000 Erzurum’da bir grup vatandaş MNG Alışveriş Merkezi içinde bulunan Starbucks’ın önünde eylem yaparak İsrail’i protesto etti. Grup ellerinde ki pankartlarla İsrail’in Filistin halkına uyguladığı zulme dikkat çekti.

Erzurum’da bir grup vatandaş MNG Alışveriş Merkezi içinde bulunan ABD’li ünlü kahve markası Starbucks’ın önünde eylem yaparak İsrail’in Gazze saldırılarını protesto etti.

Pankartlar açarak, sloganlar atan vatandaşlar kafede oturanlara tepki gösterdi. Açılan dev pankartlarda, “Siyonizme kazandırdığın her kuruşun faturası Müslüman kanı ile yazılı. İsrail’e destek veren şirketleri boykot etmen için daha kaç çocuk katledilmeli. İçtiğin kahvede bebek kanı var. Kahve, zulüm ve soykırım bir arada. İçmezsen ölmezsin, içersen ölürler. Katile ortak olma. Almazsak ölmeyiz alırsak öldürüyorlar” ifadelerine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.