Erzurum/zirve2000 Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Perşembe günü Play-Off Yarı Final ilk maçının 0-0 bitmesinin ardından Kazım Karabekir Stadı’nda çıkan olaylar nedeniyle BB Erzurumspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Bu sezon bir çok kez yakayı şans eseri kurtaran Mavi-beyazlı Kulübe Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nın ağır ceza vereceği iddia ediliyor. PFDK’nın kulüp savunma raporlarını inceledikten sonra cezayı açıklayacağı ifade edildi.
TFF, Hukuk Müşavirliği’nce yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“15.05.2015 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün 14.05.2015 tarihinde oynanan Akhisar Belediye Gençlik ve Spor – Beşiktaş A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir. Beşiktaş A.Ş. Kulübü’nün 14.05.2015 tarihinde oynanan Akhisar Belediye Gençlik ve Spor – Beşiktaş A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”
BB Erzurumspor Kulübü’nün 14.05.2015 tarihinde oynanan BB Erzurumspor – Sakaryaspor A.Ş. Spor Toto 3. Lig Play-Off müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

YAKUTİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
YAKUTİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
ERZURUM HEYETİNDEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN HAYVANCILIK ATILIMI
PROF.DR.SEVİMLİ’NİN KIZI İLK KİTABINI YAYIMLADI
Erzurum’da hayır sahibi mi yokmuş!
ÜRETEN ELLER BİLİMLE BULUŞTU
ERZURUM MHP’DE KONGRE HEYECANI
