Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, hafta sonu oynanan Diyarbakırspor maçında alınan sonuçtan memnun olduğunu belirtti. Güngör, “ Skorun 5-0 olması averaj eksiğimizi ciddi ölçüde kapattı. Elazığ maçında da puanın aslanın ağzında olduğunu her ortamda futbolcularıma anlatıyorum” dedi.
Furkan NEHRİ/ERZURUM
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da gözler hafta sonu oynanacak olan Elazığ Belediyespor maçına çevrilirken, Teknik Patron Taşkın Güngör, 5-0’lık Diyarbakırspor galibiyetinin hem moral hem de gol averajı bakımından mutluluk verici olduğunu söyledi. Teknik Direktör Taşkın Güngör, alınan sonucun herkesi mutlu ettiğini belirterek, Gümüşhanespor’un puan kaybettiği hafta, kazanmanın büyük bir avantaj olduğunu ifade etti. Güngör, “Bizim için güzel bir hafta sonu oldu. Önemli bir averaj eksiğimiz vardı. Bu skorla averajımızı Gümüşhane ile eşitledik. En yakın rakibimiz Gümüşhanespor’un da kendi evinde mağlup olması bizim için artı bir kazanç oldu. Tabi her şeyden önce futbolcularımız maça çok iyi konsantre oldular. Alt sıralardaki takımlarla oynamanın çok zor olduğunu biliyoruz. Ama bizim sporcularımız sezon başından beri ciddiyetten kopmadı. Diyarbakır maçında da rakibimizi çok ciddiye aldık. Bununla birlikte uzun zamandır çok istediğimiz topa hakim olma, çok pas yapma oyunumuzu maçta özellikle üçüncü gole kadar çok iyi sürdürdük. Sonuç olarak güzel bir skorla, önemli bir avantajla haftayı tamamlamış olduk. Ama bu asla her şey tamamdır diyebileceğimiz bir durum değildir. Önümüzde daha çok önemli maçlar var” diye konuştu.
Elazığ zor bir rakip
Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Elazığ Belediyespor maçının çok zorlu geçeceğini söyleyen Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Elazığ Belediyespor ligde ki durumu itibariyle çok zorda olan bir takım. Yapacağımız maçta da eminim can havliyle oynayacaklar. Bu ligin en fazla koşan takımlarından biri. Bu takımlara karşı oynamak gerçekten çok zor . Bu zorluğu iyi oyun oynayarak aşmak zorundayız. Rakibin oyununa uyarak değil bizim oyunumuzu kabul ettirerek ve onlardan fazla koşarak kazanabiliriz. Bizim için olmazsa olmaz karşılaşmalardan bir tanesi. Umarım Elazığ deplasmanından 3 puanla döneriz” dedi.
Bu saatten sonra fire veremeyiz
Bu süreçte ligdeki tüm puanların çok önemli olduğunu ifade eden Taşkın Güngör, oynanacak tüm maçların kazanılması gerektiğini söyledi. Teknik Patron Taşkın Güngör şunları kaydetti : “Bu saatten sonra fire vermemeliyiz. Bütün sporcularımız bunun farkında. Artık puan aslanın midesinde. Bu mideden puanları toplamamız gerekir. Play off için 3 puan gerideyiz. Mardin maçından sonra sıkı bir puan kavgasına gireceğiz. Önümüzdeki maçlarda artık puan kaybetmeden ve yara almadan ligi bitirmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüzde var inancımızda var. İnşallah bundan sonra bizde hiç olmayan futbol şansıda bizimle olur.”

ERZURUM’DA ÇEVRE İHMALLERİNE CEZA
ERZURUM’DA ÇEVRE İHMALLERİNE CEZA
İhmal mi, operasyon mu?
ERZURUM TEYAKKUZDA
Aziziye’de ‘Pulur Çayı’ sevinci
ÖZGÜRLÜK MÜ, BAŞIBOŞLUK MU?
DİLARA ERKAL’IN DUYGU DOLU PAYLAŞIMI
ERZURUM’DA CİNAYET
