Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Askerlere çay ikram etti

Askerlere çay ikram etti
17 Şubat 2020 - 14:01

Erzurum/zirve2000 Erzurum’da İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Trafik ekiplerinin yol kontrol uygulaması esnasında üşüdüklerini gören Hatice Tarhan’ın çay ikramı duygusal anlar yaşattı.

Manolya Bulut/Pusula
Tortum Şelalesi kavşağında rutin trafik uygulaması yapan askerlerin üşümesine Hatice Teyzenin gönlü el vermedi. Bölgede yöresel tandır ekmeği pişirip satan ve ‘tandırcı abla’ adıyla tanınan Hatice Tarhan, kendi çayını ve ekmeğini jandarma ekipleriyle paylaştı. Soğukta görev yapan askerleri uzaktan görerek yanlarına gelen Tarhan, “Sizi öyle görmeye gönlüm el vermedi, hava çok soğuk ben de bir anayım yüreğim dayanmadı. En azından biraz içiniz ısınsın diye size çay ve sıcak ekmek getirdim” dedi.

Jandarma ekiplerinin de teşekkür ettiği Tarhan, “Hepiniz benim yavrularımsınız size canım feda. Uzaktan öyle size baktım soğuktan yüzünüzün rengi değişmiş, kıyamadım. Elimden gelen bu kadar, Allah sizlere kolaylık versin” diye konuştu. Çevredekilerin ve askerlerin yüzlerini gülümseten, yürekleri ısıtan anlar objektiflere yansıdı.
dadaş

3-100

?????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.

jojobetJojobet GirişJojobet Girişcasibom girişmarsbahis girişCasibom GirişJojobet GirişHoliganbet GirişHoliganbet GirişHoliganbet Giriş