Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Fakirden çok kesenler nasipleniyor

Fakirden çok kesenler nasipleniyor
26 Ekim 2012 - 23:15

Erzurum’da Kurban Bayramı dolayısıyla et satışı duran kasaplar, vatandaşların talepleri üzerine kıyma çekiyor.

Kesilen kurbanlık etleri derin dondurucularda muhafaza etmek isteyen vatandaşlar, kıyma çektirmek için kasap dükkanlarına akın etti. Bayram boyunca kıyma çekmek için çalışan kasaplar, vatandaşları mahalle aralarında seyyar olarak kıyma çekenlere karşı uyardı.
Kasaplar, mahalle arasında kıyma çekenlerin sağlıksız şartlarda hizmet verdiğini belirterek, “Et fiyatları arttığı için vatandaşın alım gücü düştü. Bu yıl daha çok derin donduruculara koymak için kıyma çekmeye talep var. Vatandaşlarımız sağlıksız ortamda kıyma çekenlere dikkat etsin. Yetkililer de denetimlerini artırıp bu tür kişilere yasal işlemi uygulasın” dediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.