Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Erzurum’da kadın cinayeti

Erzurum’da kadın cinayeti
26 Mart 2019 - 14:20

Erzurum/zirve2000 Erzurum’da 1 çocuk annesi kadın, ayrı yaşadığı ve boşanma davaları devam eden eşi tarafından, çocuğunun gözü önünde tabancayla kalbinden vurularak öldürüldü.

Olay, bugün saat 12.45 sıralarında Erzurum’un Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 yıldır eşi Ö.P.’den ayrı yaşayan S.P., cinayete kurban gitti. Sabah boşanma davası için adliyeye giden S.P., mahkemenin ardından ikamet ettiği eve geçti. Kısa bir süre sonra eşi çocuğunu görmek istediğini belirterek S.P.’nin bulunduğu eve gitti. Burada ikili arasında yaşanan tartışma sonrası Ö.P, tabancayla S.P.’yi çocuğunun gözü önünde kalbinden tabancayla vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan Ö.P.’nin yakalanması için emniyet güçleri geniş çaplı operasyon başlattı.
S.P.’nin cesedi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.