Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

AKGÜN’E SON GÖREV

AKGÜN’E SON GÖREV
15 Mayıs 2022 - 15:59

Erzurum/zirve2000 İstanbul’da bir süredir tedavi gören ve önceki gün vefat eden iş adamları Sururi ve Ferruh Akgün’ün babaları, Akgün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Edip Akgün (80) Erzurum’da toprağa verildi.
Solakzade Cami’inde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, İçişleri eski Bakanı Sebahattin Öztürk, Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, İş adamı Can Dikmen, Kayak Federasyonu Başkan Yardımcısı Cafer Nuroğlu, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Cintimar, Terzioğlu Hukuk Yönetim Kurulu Başkanı Av. Faruk Terzioğlu, Şehir Hastanesi Başhekimi İbrahim Hakkı Tör, aile yakınları ve sevenleri katıldı.
Edip Akgün’ün cenazesi Asri Mezarlıkta aile mezarlığında toprağa verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.