Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Başbakan Erdoğan’ın film tepkisi

Başbakan Erdoğan’ın film tepkisi
14 Eylül 2012 - 10:58

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, tartışma yapan filmle ilgili, ‘HZ. Peygamber’e hakaret ifade özgürlüğü kapsamında ele alınamaz’ dedi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Yalta Avrupa Stratejisi, Dokuzuncu Yalta Yıllık Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan şunları söyledi:

HZ. Peygamber’e hakaret ifade özgürlüğü kapsamında ele alınamaz. Bu filmi hazırlayanlar en şiddetli şekilde kınanmalıdır. Dine hakaret de insanlara saldırmanın gerekçesi olamaz.
İslam’ın yüce değerlerine ve Hz. Peygamber’e hakaret, fikir ve inanç hürriyeti içinde değerlendirilemez. Dinlere, peygamberlere, insanların kutsal değerlerine yönelik hakaretler fikir ya da eleştiri hürriyeti olarak görülemez. Bu film açıkça provokasyon ve düşmanlığa yönelik davranıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNLÜK HABER AKIŞI
2024’ÜN KAYBEDENLERİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
2024 BÖYLE GEÇTİ…
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MÜDÜR DEĞİL, BABA!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Dava büyük, yük ağır!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
‘Aziz’ bürokratlar!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Destek plaketi!

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.