Erzurum/zirve2000 Göreve geldiği günden beri özellikle Erzurum amatör futbol camiasının hedef tahtası haline gelen Alt Yapı Teknik Koordinatörü Tolga Şanbay görevinden kendi isteği ile istifa ettiğini açıkladı.
Emrah AKÇAY/PUSULA
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’un Alt Yapı Teknik Koordinatörü Tolga Şanbay görevinden istifa etti.
Kendi isteği ile istifa kararı alan ve bu kararını geçtiğimiz gün Alt Yapı Antrenörleriyle paylaşan Şanbay, alt yapı hocaları ve futbolcularla vedalaşarak kulüpten ayrıldı.
Sosyal medya hesabından kendi isteği ile istifa ettiğini duyuran Şanbay, görev süreci boyunca kendisine yardımcı olanlara teşekkür etti. Şanbay, “Bana her türlü desteği veren Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ve Alt Yapı İdari Koordinatörümüz Yasin Deniz’e teşekkür ediyorum” dedi.

ETB’DEN YENİ YATIRIM ATAĞI
ETB’DEN YENİ YATIRIM ATAĞI
EGC’DEN Sosyal medya düzenlemelerine tam destek
YAKUTİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
ERZURUM HEYETİNDEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN HAYVANCILIK ATILIMI
ERZURUM’DA CİNAYET
Başkan Sekmen’e itibar suikastı mı yapılmak isteniyor
