Erzurum Haber

şişli escort beylikdüzü escort fatih escort acıbadem escort anadolu yakası escort aksaray escort bodrum escort bayan

Fatih Cengiz’in davasında tahliyeler var

Fatih Cengiz’in davasında tahliyeler var
15 Şubat 2017 - 9:28

Erzurum/zirve2000 ERZURUM’da Aziziye ilçesinde bir arsanın, belediye başkanlığınca sahte belge düzüenlenerek FETÖ/PDY’ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı iddiasıyla açılan davada 6 kişi tahliye edildi.
Aziziye ilçesindeki bir arsanın Aziziye Belediye Başkanlığı’nca sahte belge düzenlenerek 4 Mayıs 2011’de FETÖ/PDY’ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı iddiaları üzerine Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca geçen yıl soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında aralarında dönemin Aziziye Belediye Başkanı AK Partili Fatih Cengiz’in de bulunduğu 10 kişi, 25 Şubat 2016’da tutuklandı.
Davanın dünkü duruşmasında savcı, tutuklu sanıklardan 6’sının delillerin yeterince toplanmış olması nedeniyle tahliyelerini talep etti. Mahkeme heyeti tutuklu sanıklardan Cihat Aktaş, Yaşar Çiplak, Hüseyin Polat, Hasan Sezai Aydoğan, İsmail Hakkı Akgün ve Şenol Kaba’yı tahliye ederken, Fatih Cengiz, Mehmet Suiçmez, Hadi Zaimoğlu ve Yusuf Keskin’in üzerlerine atılı suçların niteliği, dosyadaki mevcut bilgi ve belgeleri dikkate alarak, kuvvetli suç şüphesini gösteren somut olguların bulunması, bir kısım sanıkların henüz yakalanmamış olması nedeniyle tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitenin tüm hakları zirve2000.com'a ait olup, izinsiz alıntı yapmak yasaktır.

jojobetJojobet GirişJojobet Girişcasibom girişmarsbahis girişCasibom GirişJojobet GirişHoliganbet Giriş